Από τις παρτιτούρες του έργου σώζονται πάρτες για τρεις τρομπέτες και δύο ταμπούρα, οι οποίες ξεκινούν από την Γ’ Πράξη και μετά. Δυστυχώς δεν έχουν διασωθεί οι υπόλοιπες.
Επίσης, σώζεται μία παρτιτούρα, η οποία χαρακτηρίζεται ως παρτιτούρα ορχήστρας, καθώς περιλαμβάνονται σε αυτήν όλες οι φωνές της τρομπέτας, οι είσοδοι των κρουστών, ανοίγματα της αυλαίας και η αρίθμηση των πράξεων του έργου.
Η παρτιτούρα ορχήστρας, η οποία πρέπει να λειτουργούσε σαν οδηγός για το μαέστρο δεν είναι ολοκληρωμένη αλλά ξεκινά από την Γ΄Πράξη του έργου και μετά.
Η ενορχήστρωση του έργου περιλαμβάνει τρεις (3) τρομπέτες και δύο (2) ταμπούρα.
Τα μουσικά μέρη που προορίζονται για τις τρομπέτες είναι σύντομα (4 ή 5 μέτρων το καθένα) με επαναλήψεις. Δεν μπορούμε να αποφανθούμε ότι πρόκειται για θεατρική μουσική παρά μόνο για ηχητικό σχολιασμό (σαλπίσματα, μοτίβα, ρυθμικά σχήματα).
Αν και οι παρτιτούρες δεν φέρουν υπογραφή του συνθέτη και το επίσημο πρόγραμμα της παράστασης δεν αναφέρει καμία πληροφορία σχετικά με τη μουσική της παράστασης, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία η οποία προήλθε από τον Βασίλη Καζάσογλου, γιο του Γιώργου Καζάσογλου, η μουσική σύνθεση ανήκει στο Γιώργο Καζάσογλου.
Διαβάστε περισσότερα